SHOWROOM

Onze showroom is dit weekend feestelijk geopend. Hebt u dit weekend niet de kans gehad om langs te komen, bent u altijd welkom om een bezoek te brengen tijdens onze openingsuren. Klik op lees meer om alvast een impressie te krijgen.

Lees meer...

5-jarig Bestaan MTconstruct interieurinrichting

2014 is voor MTconstruct een feestjaar. Al vijf jaar lang zijn wij namelijk een trouwe partner voor interieurbouw en totaalrenovaties in de Kempen. Onze firma bestaat ondertussen uit een sterk en betrouwbaar team vakmensen.

Sinds vorig jaar hebben wij ook een showroom in Olen geopend waar tal van onze realisaties en mogelijkheden op het vlak van interieurbouw en -inrichting te bekijken zijn. Spring dus zeker eens binnen en feest met ons mee.

Tot en met december 2014 krijgt elke nieuwe klant een exclusieve Boretti messenset kado! En voor keukens hebben wij nog tal van andere voordelen tot einde dit jaar.

TOTAALRENOVATIES

Bij een renovatie, verbouwing of inrichting van een woning of zaak komen meer zaken kijken dan je denkt! Een simpele herinrichting of een grondige renovatie, u heeft al snel wat vakmensen nodig om dit tot een goed einde te brengen. MTconstruct biedt daarom totaalprojecten aan. Door onze jarenlange ervaring in de sector hebben wij goede relaties opgebouwd met onze partners waardoor kwaliteit en stiptheid verzekerd kan worden.  Het grote voordeel is dat MTconstruct uw enige aanspreekpunt is, en dat u zich over de planning of uitvoering geen zorgen hoeft te maken. Informeer zeker naar onze reeds gerealiseerde projecten, wij kunnen u steeds enkele mooie referenties doorgeven. Wij staan in voor een correcte opvolging van uw project, dit van afbraak tot de uiteindelijke afwerking.

Meer informatie?

NIEUWSBRIEF

Als je graag op de hoogte wil gehouden worden van alle nieuwtjes betreft onze interieurinrichtingen en nieuwe mogelijkheden, schrijf je dan nu gratis in op onze nieuwsbrief. wij houden je op deze manier ook op de hoogte van onze showroom die in opbouw is.

DESIGN ZITMEUBELS

MTconstruct is officiële verdeler van een ruim aanbod aan design stoelen. Bij een mooi interieur horen vaak aangepaste stoelen om het geheel volledig af te maken. In overleg met onze interieurarchitecte kunnen wij samen aan uw specifieke wensen tegemoet komen.

Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct Kijkappertement MTconstruct

INTERIEURONTWERP

Sinds kort is ons team verstekt met Eline Dierckx. Zij staat in voor het interieurontwerp en vormgeving en zorgt zo voor een mooie aanvulling zodat we onze klanten nog beter kunnen bedienen. Ons doel is dan ook om u een totaalpakket te kunnen aanbieden. Veel mensen vergeten dikwijls dat ook de aankleding en de kleine details belangrijk zijn voor een mooi interieur.