MTconstruct kwalitatief en hoogstaande interieurinrichting

5-jarig Bestaan MTconstruct interieurinrichting

2014 is voor MTconstruct een feestjaar. Al vijf jaar lang zijn wij namelijk een trouwe partner voor interieurbouw en totaalrenovaties in de Kempen. Onze firma bestaat ondertussen uit een sterk en betrouwbaar team vakmensen.

Sinds vorig jaar hebben wij ook een showroom in Olen geopend waar tal van onze realisaties en mogelijkheden op het vlak van interieurbouw en -inrichting te bekijken zijn. Spring dus zeker eens binnen en feest met ons mee.

Tot en met december 2014 krijgt elke nieuwe klant een exclusieve Boretti messenset kado! En voor keukens hebben wij nog tal van andere voordelen tot einde dit jaar.

Interieurontwerp

Bij MTconstruct staan de wensen van de klant centraal. Indien u dit wenst, kan u in overleg met onze interieurontwerpster uw ideeën bespreken en zal zij ze uitwerken in een voorontwerp. Als wij een project voor u uitwerken, is het ook mogelijk om een 3D schets te laten maken waarmee u het resultaat op voorhand beter kan beoordelen.

NIEUWSBRIEF

Als je graag op de hoogte wil gehouden worden van alle nieuwtjes betreft onze interieurinrichtingen en nieuwe mogelijkheden, schrijf je dan nu gratis in op onze nieuwsbrief. wij houden je op deze manier ook op de hoogte van onze showroom die in opbouw is.