HOE GAAN WIJ TE WERK?

 1. U mag ons altijd contacteren voor inlichtingen of voor het vragen van een vrijblijvende offerte.

 2. Om een duidelijke offerte te kunnen opmaken, komen wij graag langs om de uit te voeren werken te bekijken en/of uw wensen en plannen te bespreken. Indien nodig meten wij al enkele maten op om zo een duidelijke en concrete offerte op te kunnen maken.

 3. Binnen de twee weken ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

 4. Indien u dit wenst kunnen wij een 3d ontwerp maken van het te realiseren werk. Zo kan u zich een beter idee vormen van het uiteindelijke resultaat. Hieraan is een kleine kost verbonden, die volledig vervalt indien wij de werken mogen uitvoeren.

 5. Bij goedkeuring van de offerte komen wij uitgebreid opmeten en plannen wij de opdracht in. We spreken met u vervolgens een datum af wanneer de werken gestart zullen worden. 

HOOGSTAAND KWALITATIEF STIJLVOL MAATWERK

MTconstruct is een gedreven bedrijf dat zich toelegt op de schrijnwerkerij en interieurafwerking van woningen, kantoren, horecazaken of winkels. Een combinatie van stijl, comfort en kwaliteit is ons handelsmerk. Al deze elementen verwerken in maatmeubels is onze taak. Bij ons kan je terecht voor het echte maatwerk, geen invulling van je ruimte met gekozen kastjes. Afmetingen, kleuren en vormen… Alles is mogelijk bij ons! Bij het opstarten van een nieuw project gaan we samen met de klant op zoek naar datgene waarbij de klant zich thuis zal voelen. Want dat is tenslotte onze taak, de mensen een gezellige thuis bezorgen. Door onze constante samenwerking met andere afwerkings- en interieurbedrijven zijn wij op de hoogte van de laatste trends. Ook de persoonlijke drang naar vernieuwing en steeds op zoek te zijn naar orginaliteit is een troef! Ook onze medewerkers worden zorgvuldig uitgezocht. Een passie voor interieur is het minimum en oog voor detail en perfectie bij de afwerking zijn belangrijke punten waar wij bij MTconstruct steeds rekening mee houden. MTconstruct is dé partner voor uw interieur in de Kempen.

Bekijk onze website voor een eerste indruk en contacteer ons zeker voor meer informatie op maat!

Hieronder sommen wij enkele zaken op waarmee u bij ons terecht kan:

 • Maatkasten
 • Keukens
 • Badkamers
 • Binnendeuren
 • Parketvloeren
 • Barnwood meubels en afwerking
 • Gyproc wanden en plafonds
 • Lambriseringen en plinten
 • Binnendeuren en brandwerende binnendeuren
 • Verwerking en plaatsing van solid surface (Hi-macs)
 • Totaal renovaties
 • Decoratie en Meubels
 • Meubels op maat
 • Interieurontwerp & advies

Maatwerk is bij ons de standaard. Wij verzorgen voor u de volledige interieurafwerking en wanneer nodig werken we hiervoor samen met onze vaste gespecialiseerde partners. Dit zijn bijvoorbeeld kleine verbouwingen, metselwerken, afbraakwerken, elektriciteitswerken, schilderwerken, mortex bekleding van douche, keukentablet en vloeren, meubels en interieuraankleding.

TOTAALPROJECTEN

Bij een renovatie, verbouwing of inrichting van een woning of zaak komen meer zaken kijken dan je denkt!

Een simpele herinrichting of een grondige renovatie, u heeft al snel wat vakmensen nodig om dit tot een goed einde te brengen. MTconstruct biedt daarom totaalprojecten aan. Door onze jarenlange ervaring in de sector hebben wij goede relaties opgebouwd met onze partners waardoor kwaliteit en stiptheid verzekerd kan worden.  Het grote voordeel is dat MTconstruct uw enige aanspreekpunt is, en dat u zich over de planning of uitvoering geen zorgen hoeft te maken. Informeer zeker naar onze reeds gerealiseerde projecten, wij kunnen u steeds enkele mooie referenties doorgeven. Wij staan in voor een correcte opvolging van uw project, dit van afbraak tot de uiteindelijke afwerking.