Keuken- en werktabletten

Voor het werkblad van een nieuwe keuken zijn er verschillende materialen mogelijk. Zo werken wij dan ook regelmatig met composietsteen, blauwe hardsteen, graniet en ook vervaardigen wij werkbladen uit solid surface (met hi-macs certificaat). Om de constante drang naar vernieuwing en orginaliteit te kunnen opvolgen hebben wij ook een samenwerking met Texture Painting opgestart. Deze levert mortex keukenbladen. Hieronder een woordje uitleg over dit materiaal.

Over Mortex

Mortex is een pleister met veel mogelijkheden en biedt een hoogstaande decoratieve afwerking. Het creëert een natuurlijke, gladde afwerking met een levendige en warme uitstraling. Dankzij de hoge weerstand en volledige waterdichtheid is Mortex bruikbaar voor verschillende toepassingen: van douche en hamam tot muren, plafonds en vloeren.
Het product kan ook worden aangebracht op een werkvlak, als vloertegel met de look van natuursteen. Mortex kan men op bijna elke propere, droge en stabiele ondergrond zoals chape, beton, oude tegels, MDF of diverse panelen aanbrengen. Met andere woorden, er hoeft niet perse gebroken te worden bij een renovatie. Met een laag van 3 à 4 millemeter kan u gewoon over uw oude tegels werken.

Wij hebben een standaard kleurenpallet van zo’n dertigtal kleuren. Maar op vraag van de klant kunnen wij de Mortex zelf aankleuren in een kleur naar wens.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ons altijd contacteren