MT construct
Oevelseweg 66A
2250 Olen

014 73 22 90
info@mtconstruct.be

Hoogstaand kwalitatief stijlvol maatwerk

MTconstruct legt zich al sinds 2008 toe op kwalitatief schrijnwerk op maat, interieurafwerking en totaalrenovaties van woningen, kantoren, horecazaken of winkels. Een combinatie van stijl, comfort en kwaliteit is ons handelsmerk. Bij het opstarten van een nieuw project gaan we samen met de klant op zoek naar datgene waarbij de klant zich thuis zal voelen. Want dat is tenslotte onze taak, de mensen een gezellige thuis bezorgen.

Als onze realisaties gebeuren volledig in ons eigen atelier. Onze medewerkers worden zorgvuldig uitgezocht. Een passie voor interieur is het minimum en oog voor detail en perfectie bij de afwerking zijn belangrijke punten waar wij bij MTconstruct steeds rekening mee houden. MTconstruct is de ideale partner voor uw exclusief interieur in de Kempen en daar buiten.

Totaalprojecten

Wij bieden onze klanten ook totaalconcepten aan, dit in combinatie met projectmanagement. De klant heeft dus één aanspreekpunt voor de totale verbouwing van zijn interieur.
Door de jaren heen hebben wij de juiste partners kunnen selecteren die ons bijstaan om deze projecten te realiseren.
Van ontwerp tot de laatste decoratieartikelen staan wij de klant bij om zo een stijlvol geheel te vormen.

Van onderstaande zaken voeren wij steeds zo veel mogelijk werken uit in eigen beheer met eigen mensen. Indien nodig schakelen wij onze partners in om deze zaken mee te realiseren, wel steeds onder ons toezicht en met ons niveau van hoogwaardige afwerking.

Recup hout en verweerde planken

Barnwood zijn planken die gerecupereerd worden uit de afbraak van eeuwenoude schuren, ook wel barns genoemd.
De planken hebben de tand des tijds goed doorstaan en geven met hun vergrijsde en verweerde look een unieke touch aan uw interieur.
Wij gebruiken deze planken regelmatig voor unieke interieur- en horecaprojecten. Meubels, wanden of deuren, alles is mogelijk met deze oude planken met een ziel.
 
Indien de ruwe textuur van Barnwood u toch niet aanspreekt hebben wij nog steeds andere gebruikte en recup planken op voorraad. Oude grenen vloeren, oude eiken blaken en planken. We vinden steeds de juiste plank voor uw interieur.
Ook kunnen wij nieuwe planken zodanig behandelen dat deze een verouderde uitstraling krijgen, en dit door ons eigen ontworpen technieken.

Microtopping keukenbladen

Voor het werkblad van een nieuwe keuken zijn er verschillende materialen mogelijk. Zo werken wij dan ook regelmatig met composietsteen, blauwe hardsteen, graniet en ook vervaardigen wij werkbladen uit solid surface (met hi-macs certificaat). Om de constante drang naar vernieuwing en orginaliteit te kunnen opvolgen hebben wij ook een samenwerking met Texture Painting opgestart. Deze levert Microtopping keukenbladen. Hieronder een woordje uitleg over dit materiaal.

Microtopping is een pleister met veel mogelijkheden en biedt een hoogstaande decoratieve afwerking. Het creëert een natuurlijke, gladde afwerking met een levendige en warme uitstraling. Dankzij de hoge weerstand en volledige waterdichtheid is Microtopping bruikbaar voor verschillende toepassingen: van douche en hamam tot muren, plafonds en vloeren.
Het product kan ook worden aangebracht op een werkvlak, als vloertegel met de look van natuursteen. Microtopping kan men op bijna elke propere, droge en stabiele ondergrond zoals chape, beton, oude tegels, MDF of diverse panelen aanbrengen. Met andere woorden, er hoeft niet perse gebroken te worden bij een renovatie. Met een laag van 3 à 4 millemeter kan u gewoon over uw oude tegels werken.

Wij hebben een standaard kleurenpallet van zo’n dertigtal kleuren. Maar op vraag van de klant kunnen wij de Microtopping zelf aankleuren in een kleur naar wens.


Hoe gaan wij te werk?

1

U mag ons altijd contacteren voor inlichtingen of voor het vragen van een vrijblijvende offerte.

2

Om een duidelijke offerte te kunnen opmaken, komen wij graag langs om de uit te voeren werken te bekijken en/of uw wensen en plannen te bespreken. Indien nodig meten wij al enkele maten op om zo een duidelijke en concrete offerte op te kunnen maken.

3

Binnen de twee weken ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

4

Indien u dit wenst kunnen wij een 3d ontwerp maken van het te realiseren werk. Zo kan u zich een beter idee vormen van het uiteindelijke resultaat. Hieraan is een kleine kost verbonden, die volledig vervalt indien wij de werken mogen uitvoeren.

5

Bij goedkeuring van de offerte komen wij uitgebreid opmeten en plannen wij de opdracht in. We spreken met u vervolgens een datum af wanneer de werken gestart zullen worden. 

copyright MTconstruct | Disclaimer | Contact | website  FABRIEK81